Γλυκός αποχωρισμός


Γλυκός και αποχωρισμός γίνεται; Η πλειοψηφία θα πει όχι. Τα φιλαράκια μου όμως οι ψυχολόγοι και οι ψυχαναλυτές, με βλέμμα ευθύ και επιβλητικό, με τα γυαλάκια τους χαμηλά στη μύτη και συμπάθεια θα έλεγαν: «Όταν θες πραγματικά το καλό του άλλου πρέπει να μπορείς να τον αποχωριστείς αν έτσι πρέπει». Κι όλα αυτά τα λέω γιατί άλλη μια “Ανήσυχη” χρονιά έφτασε στο τέλος της. Πρέπει και θέλω πολύ να φύγω, να ξεκουραστώ, να αδειάσω, να γεμίσω και να επιστρέψω δριμύτερος για ακόμα μια χρονιά (φέτος είπα να μη μετρήσω πόσα χρόνια συντροφιάς κλείνουμε).
Οι παλαιοί ακόλουθοι της σελίδα και του blog μου ασφαλώς γνωρίζουν ότι δεν εξαφανίζομαι. Όλο και κάτι θα γράψω, θα αναρτήσω, θα σχολιάσω καθώς την θέλω και την επιζητώ αυτή τη διάδραση που υπάρχει μεταξύ μας. Όμως είναι εμφανές πως οι ρυθμοί και οι προτεραιότητες για αυτή την χρονική περίοδο αλλάζουν.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια χρονιά που “ανησυχήσαμε” παρέα. Ζήσαμε, ζούμε και θα ζούμε “Ανήσυχες Μέρες”. Το πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό για εμένα το έχω χιλιοπεί. Θα συνεχίσω ανήσυχος, απερίσπαστος, ανεξάρτητος και αυθεντικός να κάνω κάτι μου με εκφράζει και με ευχαριστεί.
Όπως κάθε χρόνο ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλους τους αναγνώστες ανά τον κόσμο. Είναι απίστευτα συγκινητικό όταν βλέπω “χτυπήματα”, σχόλια και μηνύματα από τα ξένα. Έτσι λοιπόν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αναγνώστες από Ελλάδα, Η.Π.Α, Ρωσία, Κύπρο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Αλβανία, Ιταλία, Πολωνία, Νότιο Κορέα, Βέλγιο, Τουρκία, Ουκρανία, Μαλαισία, Αυστρία, Ισπανία, Ινδονησία, Καζακστάν, Τανζανία, Μαρόκο, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βραζιλία, Ιαπωνία, Σουηδία, Μεξικό, Φιλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ισλανδία, Δανία, Αίγυπτος, Σλοβακία, Ελβετία, Κίνα, Λεττονία, Εσθονία, Ινδία, Νότιος Αφρική, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, Σιγκαπούρη, Μεξικό, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ισραήλ, Πακιστάν, Νήσος Αγίας Ελένης, Παναμάς, Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, Νιγηρία, Φιλιππίνες και Βενεζουέλα. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω φέτος στον φίλο/τη φίλη από το Περού ο-η οποίος-α επισκέπτεται πολύ συχνά το blog και με συγκινεί ιδιαίτερα. Αν διαβάσει αυτό το άρθρο θα χαρώ πολύ να μου στείλει ένα μήνυμα στο Facebook ή το Twitter της σελίδας.
Εύχομαι να περάσουμε ένα, το δυνατόν, “ήσυχο” καλοκαίρι, να χαρούμε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές όσο περισσότερο μπορούμε και δυνατοί να επιστρέψουμε για να τα καταφέρουμε και πάλι.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Δεπάστας Χαράλαμπος

Κοινωνικός Λειτουργός
MSc "Επαγγελματικής και Περιβαλλοντικής Υγείας - 
Διαχείρισης και Οικονομικής Αποτίμησης"
Επικοινωνία: anisihesmeres@gmail.com
Blog: 
http://depastascharalampos.blogspot.gr/
Like us on Facebook:
Ανήσυχες Μέρες (Page)
Follow us on Twitter: Depastas Charalampos
@Ch_Depastas

Σχόλια